Printen, kopiëren en scannen bij Star Copy Enschede

Specialist in fullcolor kleinformaat printen, kopiëren, scannen en inbinden

Bij StarCopy & Print bestel je printwerk snel, voordelig en altijd op maat gemaakt. Door onze expertise en persoonlijke aandacht weet je zeker dat jouw gepersonaliseerde printwerk van de beste kwaliteit zijn. Als reprografisch bedrijf printen wij in een kleine oplage voordelig en snel. Door onze persoonlijke aandacht is er altijd meer mogelijk dan je denkt!

Wij bieden printwerk als verslagen, brochures, prijslijsten, kalenders en vele andere producten. Daarnaast printen wij flyers, boekjes, bedrijfsprintwerk, persoonlijke geschenken, bouwtekeningen op groot en klein formaat en nog veel meer. Wij doen er alles aan om je werk precies zo aan te leveren zoals jij dat wilt. Met onze digitale printtechnieken en specialistische medewerkers maken wij het mogelijk dat jouw perfecte printwerk binnen no time klaar is.

 

Wij beschikken over volledig geautomatiseerde printmachines voorzien van de allernieuwste digitale technieken. Onze printers kunnen uw documenten enkelzijdig of dubbelzijdig kopiëren, nieten en vouwen. In elk gewenst aantal.

Scans

Star Copy & Print kan hoogwaardige scans maken op A4 of A3 formaat. Het resultaat wordt automatisch als pdf geleverd.

Heeft u veel scanwerk?

Vraag dan hier een vrijblijvende offerte aan.